BALANCE BOX PROGRAM

De verstandige methode voor een gezond gewicht!

 

Gewichtsverlies en –behoud, dat is waar het Rainpharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een totale aanpak voor zowel mannen als vrouwen die een gezonde levensstijl centraal plaatsen.

 

Het dieet combineert een snelle start met een doordachte langetermijnvisie. Of je nu 3 of 30 kg wilt vermageren, we helpen je niet alleen om jouw overtollige kilo’s op een efficiënte en verstandige manier kwijt te spelen, maar leren jou ook hoe je nadien op  gewicht blijft.

 

De Rainpharma shakes zorgen ervoor dat je in de 1e fase snel vet verbrandt zonder in te boeten aan energie. De voedingssupplementen zijn de perfecte aanvulling. Ze zorgen ervoor dat jouw lichaam op elk moment alle voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft.

 

Tijdens een intakegesprek van 1 uur word je wegwijs gemaakt in het dieet. Welke groenten mogen op het menu? Mag je vis of vlees eten en zo ja, wanneer? Op welke momenten drink je shakes?

7_balance box shake.jpg

Op basis van een 1ste gewichtscontrole en vetmeting bepaal je hoeveel kilogram je wilt vermageren. Daarna start het dieet dat in 3 fases verloopt:

 • De afslankingsperiode
  In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met bijzondere en darmvriendelijke shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na 10 dagen kom je een eerste keer op controle, vervolgens elke 7 tot 14 dagen. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt? Dit kan al na 1 week en duurt hoe dan ook nooit langer dan 12 weken.

   

 • De verzilveringsperiode
  In deze fase leer je geleidelijk aan hoe je volledig normaal en gezond eet en toch op gewicht  blijft. Tijdens de korte wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in 9 weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.

   

 • De regel van 2
  In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je even langs voor een gewichtscontrole. We hanteren hierbij en marge van 2 kilogram vetmassa, die we meten met speciale weegapparatuur. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er eventjes boven, dan sturen we snel bij. Een korte, iets strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past ons lichaam zich fysiek aan waardoor het makkelijk wordt om dit gewicht te behouden.

Heb je interesse in deze box of wens je graag meer info?

Neem dan zeker contact op met ons!

Wat zijn de voordelen?

 • geen klassiek proteïnedieet
   

 • geen last van een jojo-effect (door toevoeging van periode 2 en 3)
   

 • leer meer over gezonde voeding
   

 • gebruik van orthomoleculaire voedingssupplementen met als doel om onder andere meer energie te krijgen, een betere vetverbranding, evenwichtige darmflora, anti-stress,...

image0.jpeg