Chicaz Beauty Bar opent op 15 november

Op 15 november opent Sofie Carlier haar eigen zaak. Gelegen op de Grote markt in Sint-Truiden, kunt u vanaf nu terecht voor een buffet aan behandelingen.


De opstart ging niet zonder slag of stoot, maar al doende leert men. De "Chicaz Beauty Bar" is vanaf nu geopend en is uw walhalla als het aankomt op make-up, wenkbrauwen, gezichtsbehandelingen en nog zoveel meer. Een avondje op stap? Passeer eerst langs Chicaz en zorg dat u tip top in orde bent om van de avond te genieten.


Pand op de Grote Markt

Het is altijd al mijn droom geweest om zelf iets op te starten. Nu kwam het perfecte pand op mijn pad en heb ik het met beide handen gegrepen.


Start te Hasselt

Sofie Carlier is gestart bij Cent pur Cent en heeft zo verder haar skills opgebouwd. Samen met Caroline Rigo heeft zij Café Beauté in hasselt uitegbaat. Daar heeft Sofie het reilen en zeilen van een eigen zaak onder de knie gekregen, wat haar nu in staat stelt om op eigen benen te staan.


Enkele opleidingen later kan zij u van kop tot teen onder handen nemen en u laten stralen als nooit tevoren.
Chicaz Beauty Bar bevindt zich op de Grote Markt 24. Van 9u s'morgens tot 18u s'avonds bent u meer dan welkom. Spring eens binnen en laat u verwonderen door dit nieuwe concept.102 keer bekeken0 reacties