Facialz

 Gelaatsverzorging BASIC 30min - 50 euro

Tijdens de basic gelaatsverzorging gaan we aan de slag met het ABCDEF-stappenplan van Rainpharma​: dubbele reiniging - scrub - onzuiverheden verwijderen - masker - verzorging.

Deze 'quick' facial is ideaal als je wat minder tijd hebt maar toch een boost wil voor je huid.

 

Gelaatsverzorging DE LUXE 60min - 85 euro

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een gelaatsverzorging de luxe. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

We reinigen je huid in de diepte, verwijderen onzuiverheden en brengen je wenkbrauwen in vorm. Daarna is het helemaal ontspannen tijdens een zalige gelaatsmassage en gezichtsmasker.

De massageolie en gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden.

Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Gelaatsverzorging in kuur van 4 - 80 euro/sessie

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!

 

Gelaatsverzorging Chiquitaz - 35 euro

Een verzorging met enkel zachte en natuurlijke producten.

20 min genieten voor kleine kids.

Producten advies - Gratis

We helpen jou om de beste producten te kiezen voor thuisgebruik.